Katona Melinda
alapítő, kurátor

Katona Melinda

Katona Melinda a Tehetség és Tudásközpont Alapítvány kurátora, a Borealis Consulting ügyvezetője, szervezet és vállalkozásfejlesztéssel, üzleti stratégiai tanácsadással foglalkozik, trénerként és coachként is aktívan tevékenykedik.

Személyes missziója az egyének és szervezetek részére inspirációt és energiát adni, hogy felismerjék a bennük rejlő értékeiket és erősségeiket, támogatást nyújtsanak abban, hogy rálépjenek a fejlődésük felé vezető útra.

Mindemellett elkötelezett a társadalmi értékek tudatos erősítésében és a társadalmi felelősségvállalásban is, a PWA – Sikeres Nők Egyesületének Elnökeként és az Új Budai Alma Mater Ált. Iskola fenntartójaként.

Gábor Zoltán
alapítő

Gábor Zoltán

Gábor Zoltán a Tehetség és Tudásközpont Alapítvány alapítója.

Személyes missziója az élethosszig tartó tanulás és a folyamatos fejlődés. Hisz Önmaga és mások motiválásában, inspirálásában

Mindemellett elkötelezett a társadalmi felelősségvállalásban is, a PWA – Sikeres Nők Egyesületének mentoraként és a United Way Magyarország önkénteseként.

Fekete Roland
önkéntes, támogató

Fekete Roland

Fekete Roland a Tehetség és Tudásközpont Alapítvány önkéntese és támogatója.

Személyes mottója, hogy „Ne arra törekedj, hogy többnek lássanak, mint ami vagy. Hanem több legyél, mint aminek tartanak.”

Mindemellett elkötelezett a társadalmi felelősségvállalásban is, a PWA – Sikeres Nők Egyesületének és a United Way Magyarország önkénteseként.